RECEPTY
Sušená tekvica nasladko i naslano – ako ju pripraviť a využiť v kuchyni?
Sušená tekvica? SAMOZREJME! Naučte sa, ako správne sušiť tekvicu a vychutnať si ju po celý rok. Objavte tipy na sušenie tekvice, rôzne sladké a slané ...
Monika Bajlová
0
Recepty na zavárané jablká – premeňte úrodu jabĺk na poklad v komore
Objavte recepty na zavárané jablká – klasické, s medom a škoricou, pikantné s vínom, vanilkový kompót alebo svieža kombinácia s brusnicami. Uchovajte ...
Monika Bajlová
0
Šípková tinktúra na posilnenie imunity: Prírodný zázrak pre vaše zdravie
Zistite, ako šípková tinktúra posilňuje imunitu a prečo by mala byť súčasťou vašej prírodnej starostlivosti o zdravie. Výhody, recept a správne dávkov...
Lenka Biba Slovak
0
TOP jesenné polievky na zahriatie, ktoré dobre zasýtia
Zahrejte sa výživnými, hustými polievkami, ktoré vás navyše aj dokonale zasýtia. Jesenné plodiny ako tekvica, zemiaky, mrkva či kapusta sú skvelými in...
Monika Bajlová
0
Ako správne pripraviť zeleninu do vývaru: Ošúpať alebo nakrájať?
Zistite, ako správne pripraviť zeleninu do vývaru, aby bol váš pokrm chutný a voňavý. Od výberu správnych druhov zeleniny po krájanie a techniky varen...
Denisa Neupauerová
0
Ligurček: TOTO sú najlepšie spôsoby na jeho spracovanie!
Ligurček je voňavá bylinka, ktorá sa využíva v kuchyni i v liečiteľstve. Zistite, ako správne spracovať ligurček – od sušenia, výroby octu až po prípr...
Lenka Biba Slovak
0
Recepty na domáci pečený čaj zo sezónnych plodov
Pečený čaj je skvelou alternatívou k bežným horúcim nápojom. Táto sladká ovocná pochúťka nielenže zahreje v chladných dňoch, ale je aj plná vitamínov,...
Monika Bajlová
0
Grilovanie ovocia: Nečakané možnosti kontaktného grilu
Grilovanie ovocia na domácom grile prinesie do jedálnička viac pestrosti. Zamilujete si funkcie kontaktného grilu, ktorý posúva grilovanie na vyšší le...
Alena Čabáková
0
Recept: Zapečený karfiol na spôsob francúzskych zemiakov
Zapečený karfiol na spôsob francúzskych zemiakov je skvelou alternatívou k tradičným francúzskym zemiakom, ak hľadáte odľahčenú verziu tohto obľúbenéh...
Monika Bajlová
0
Kôpor ako tradičná slovenská bylinka. Aké je jeho využitie?
Kôpor ako tradičná slovenská bylinka má svoje nezastupiteľné miesto v mnohých záhradkách. Jej využitie je naozaj široké, a to nielen pri zaváraní.
Lenka Biba Slovak
0
Ako využiť zelené paradajky: 5 jednoduchých receptov na ich dokonalé využitie!
Objavte 5 jednoduchých a chutných receptov na to, ako využiť zelené paradajky vo vašej kuchyni.
Lenka Biba Slovak
0
Marinovaná i zaváraná cuketa: Vyskúšajte TOP tipy na spracovanie cukety
Mnohými obľúbená zaváraná cuketa je jedným zo spôsobov, ako veľmi chutne spracovať túto zdravú a obľúbenú zeleninu. Čo ďalšie s ňou spraviť, keď jej m...
Lenka Biba Slovak
0
Recepty z cukety: 7x inak, ale veľmi chutne!
Recepty z cukety sú v tomto období mimoriadne aktuálne. Máme pre vás 7 skvelých tipov na fantastické recepty z tejto zdravej zeleninovej suroviny.
Lenka Biba Slovak
0
Grilované ovocie: Ktoré druhy ovocia grilovať a ako dlho?
Grilovacia sezóna sa už naplno rozbieha! Zvyknete grilovať iba mäso či zeleninu? Grilované ovocie sa oplatí rovnako vyskúšať - tú chuť si zamilujete!
Lenka Biba Slovak
0
Grilovaná zelenina: Príloha alebo hlavné jedlo? Oboje!
Grilovanie sa už naplno rozbieha. Čo takto spojiť hlavné jedlo s prílohou? Grilovaná zelenina je v tomto prípade tá správna voľba! Vieme, ako na to.
Lenka Biba Slovak
0
Grilovaný syr: Ako ho pripraviť, aby bol výsledok dokonalý?
Grilovaný syr, pre niekoho automatická voľba, pre iných novinka na grile. Viete, ako syr na gril správne pripraviť, aby bol výsledok dokonalý?
Lenka Biba Slovak
0
Ako na grilované ryby: Objavte s nami ich čaro!
Mnohí z nás pri grilovaní uprednostňujú mäso či zeleninu. Čo tak vyskúšať grilované ryby? Máme pre vás skvelé tipy, ako na to. Čo všetko je dôležité?
Lenka Biba Slovak
0
Grilované mäso: Klasika, ktorá nikdy neomrzí!
Grilované mäso, to je bezpochyby najčastejšia voľba Slovákov pri grilovaní. Poznáte všetky tipy a triky, ako mäso na gril vybrať a správne ugrilovať?
Lenka Biba Slovak
0
Marinády na gril: Dotiahnu grilovačku do dokonalosti!
Marinády na gril dotiahnu grilovačku do dokonalosti! Neveríte? Inšpirujte sa našimi tipmi a radami, vy a vaši hostia budete nadšení.
Lenka Biba Slovak
0
Záhradkárske mydlo na špinavé nechty: TAKTO efektívne vyčistiť nechty po práci v záhrade!
Záhradkárske mydlo na špinavé nechty je skvelým pomocníkom pre všetkých záhradkárov a milovníkov prírody. TAKTO si ho vyrobíte aj sami!
Lenka Biba Slovak
0
Čerstvá zelenina v kuchyni: Rýchle, chutné a zdravé recepty
Čerstvá zelenina v kuchyni je radosť! Poznáte to aj vy? Všade naokolo vôňa a fantastické chute. A viete, aké recepty z čerstvej zeleniny sú naj?
Lenka Biba Slovak
0
Zimné polievky: Najlepšie recepty na zahriatie!
Zimné polievky - zahrejte sa s najlepšími receptami na zimné polievky. Vyskúšajte ich ešte dnes!
Lenka Biba Slovak
0
Jesenné recepty: Najlepšie jedlá pre chladné dni z čerstých sezónnych surovín
Skúste aj vy jesenné jedlá z našej zbierky najlepších receptov z čerstých sezónnych surovín.
Lenka Biba Slovak
0
RECEPT: Sladké kysnuté koláče vo veľkonočnom košíčku z Pečie celé Slovensko
K Veľkej noci patri aj kysnuté koláče. Skúste doma upiecť tento kysnutý veľkonočný košíček s dobrotami. Recept prináša relácia Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Tradičný štedrák z Pečie celé Slovensko
Poznáte štedrák? Nuž, kto by nepoznal tento sviatočný koláčik rôznych chutí? Upiecť si ho môžete podľa receptu z Pečie celé Slovensko. Poďme na to!
Redakcia
0
RECEPT: Tatarákové košíčky z Pečie celé Slovensko
Ak neviete, čo pripraviť ako pohostenie, skúste tieto tatarákové košíčky s cviklovým, avokádovým aj mäsovým tatarákom. Recept prináša Pečie celé Slove...
Redakcia
0
RECEPT: Čokoládové éclairs z Pečie celé Slovensko
Poznáte éclairs? Toto pečivo francúzskeho pôvodu je skutočne lahodné a oplatí sa ho ochutnať. Skúste recept z relácie Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Jahodová torta Fraisier z Pečie celé Slovensko
Jahodová torta Fraisier, ktorej pôvod môžeme hľadať vo Francúzsku, uspokojí chuťové poháriky každého milovníka jahôd. Prinášame recept z Pečie celé Sl...
Redakcia
0
RECEPT: Ovocná kytica so štafetkami, zázvorníkmi a cake pops z Pečie celé Slovensko
Ovocná kytica poteší každú oslávenkyňu, ktorá má rada sladké. Túto so štafetkami, zázvorníkmi a cake pops si môžete vyrobiť podľa Pečie celé Slovensko...
Redakcia
0
RECEPT: Dezert slonia slza z Pečie celé Slovensko
Poznáte dezert známy ako slonia slza? Nie je náročný na prípravu a chutí fantasticky. Podľa receptu z Pečie celé Slovensko si ho môžete pripraviť aj v...
Redakcia
0
RECEPT: Domáci karamelový veterník z Pečie celé Slovensko
Kto by odmietol karamelový veterník a ešte ten domáci? Ak aj by obľubujete tento fantastický zákusok, pripravte si ho podľa receptu z Pečie celé Slove...
Redakcia
0
RECEPT: Pečená Aljaška s marakujovou zmrzlinou z Pečie celé Slovensko
Pečená Aljaška je dezert, ktorý skrátka musíte ochutnať. Kombinuje horúce pusinky so zmrzlinou. Pripravte si ho podľa receptu z Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Mäsová lístková roláda so sušenými paradajkami z Pečie celé Slovensko
Slaná lístková roláda môže vnútri ukrývať rôzne plnku, napríklad aj plnku z kuracích pŕs a sušených paradajok. Skúste tento recept z Pečie celé Sloven...
Redakcia
0
RECEPT: Pirohy s mletým mäsom a údeným oštiepkom z Pečie celé Slovensko
Pirohy patria k typickým slovenským pokrmom. Aké máte najradšej vy? Skúste tieto s mletým mäsom a údeným oštiepkom z relácie Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Medovníkový gazdovský dvor z Pečie celé Slovensko
Medovníkový gazdovský dvor podľa Milky z Pečie celé Slovensko si doma môžete vyhotoviť aj vy. Čo na takúto originálnu vianočnú ozdobu hovoríte vy?
Redakcia
0
RECEPT: Pirohy s kôprovou plnkou a šípkovou omáčkou z Pečie celé Slovensko
Pirohy patria k tradičným slovenským jedlám. Zabudnite však na bryndzové. Skúste tieto s chuťou kôpru a šípok od Janky z relácie Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0